Klicka längst upp till höger på kontosymbolen och välj Skapa konto. Ange din e-postadress och ett lösenord och bekräfta din registrering via e-post. Ett konto är en förutsättning för att delta i Raffles och i Loyalty Program.
Ja, du kan utan problem beställa hos BSTN även som gäst. Ett personligt kundkonto ger dig dock många fördelar: du kan bekvämt följa dina beställningar, delta i vårt Loyalty Program och exklusivt vara med i Raffles. Registreringen är helt gratis och tar bara några sekunder.
Klicka på ”Glömt lösenord” på inloggningssidan och ange din e-postadress. Du får sedan en länk via e-post för att återställa ditt lösenord. Kontrollera även skräppostmappen om e-postmeddelandet inte kommer fram.
Kontrollera först om du använder rätt e-postadress och rätt lösenord. Testa att återställa ditt lösenord. Om problemet kvarstår, rensa webbläsarens cache eller testa med en annan webbläsare. Vid fortsatta problem kontaktar du vår kundtjänst.
Du kan ändra dina personuppgifter och din e-postadress när som helst i ditt kundkonto under Kontouppgifter.
Observera: ändringarna påverkar inte redan slutförda beställningar.
Vill du inte missa något Drop längre? Helt förståeligt! På vår sida skrollar du helt enkelt längst ner till footern.
- • Nyhetsbrev: ange din e-postadress och klicka på ”Anmäl dig nu”. Så snart du har bekräftat din anmälan får du en rabattkod på 5 % via e-post.
- • WhatsApp: efter anmälan till nyhetsbrevet kan du även registrera dig för vår WhatsApp-tjänst – då stiger din välkomstrabatt till 10 %!
Med WhatsApp kommer de hetaste nyheterna och exklusiv info direkt till din smartphone – snabbare går det inte.
Längst ner i varje nyhetsbrev från oss finns en bekväm avanmälningslänk som du helt enkelt kan klicka på. Alternativt kan du även avanmäla dig direkt via denna länk eller skicka din avanmälan till newsletter@bstn.com.
I ditt kundkonto under Kontouppgifter kan du själv radera ditt kundkonto. Alternativt skickar du ett e-postmeddelande till privacy@bstn.com. Vi raderar dina uppgifter säkert i enlighet med gällande dataskyddsriktlinjer.
Observera: denna åtgärd kan inte återkallas. Du förlorar dina Loyalty-poäng och din orderhistorik och kan inte längre delta i Raffles.
