Aplikacja BSTN jest dostępna całkowicie bezpłatnie dla iOS i Androida. Znajdziesz ją bezpośrednio w Apple App Store lub w Google Play Store.
Tak! W aplikacji BSTN możesz zalogować się normalnie za pomocą swojego dotychczasowego adresu e-mail i hasła. Twoje dane, historia zamówień i lista życzeń są automatycznie synchronizowane między sklepem internetowym a aplikacją.
Tak, określone limitowane dropy sneakerów, restocki i specjalne Raffles odbywają się wyłącznie w aplikacji BSTN. Poza tym niektóre wybrane produkty są dostępne w aplikacji wcześniej niż w sklepie internetowym, a część wyprzedaży odbywa się tylko tam. Pobierz aplikację na smartfon i aktywuj powiadomienia push, aby niczego nie przegapić.
Wejdź w ustawienia swojego smartfona i zezwól aplikacji BSTN na wysyłanie powiadomień. W samej aplikacji możesz dodatkowo w „Ustawieniach powiadomień” zarządzać tym, o jakich aktywnościach (np. premierach lub wyprzedażach) chcesz być informowany na czas.
Przy bardzo popularnych premierach często tysiące użytkowników korzysta z aplikacji jednocześnie, co może powodować krótkie opóźnienia. W takim przypadku zamknij aplikację całkowicie w tle i otwórz ją ponownie. Sprawdzaj też regularnie w App Store, czy masz zainstalowaną najnowszą wersję aplikacji.
Jeśli problem nadal występuje, skontaktuj się z nami przez formularz kontaktowy, wybierając powód kontaktu „Ogólne pytanie”.
Tak, jest to możliwe w każdej chwili: w aplikacji BSTN wejdź w swój profil w sekcji „Twoje dane” i wybierz tam „Usuń konto”. Usuwamy Twoje dane bezpiecznie, zgodnie z aktualnymi zasadami ochrony danych.
Pamiętaj: ten krok jest ostateczny. Twoja historia zamówień i punkty Loyalty zostaną usunięte, a Ty nie będziesz już mógł brać udziału w Raffles.
